Nieuwsbrief MediBeverlo 11/09/20


Beste patiënten,


Vanaf maandag 21 september keert Dr. Linde Rutten terug naar onze praktijk in Beverlo. Voortaan zullen we met 3 huisartsen zijn! We blijven verder werken in de 2 kabinetten. Maar het aanbod aan afspraken zal ruimer worden: vaak zal je nu ook in de namiddag een afspraak kunnen boeken. Dr Denis zal zeker nog 10 jaar in de praktijk verder werken.


Ook zal het vanaf nu terug mogelijk zijn om online afspraken te maken. Onze praktijk en wachtzaal zijn intussen voldoende uitgerust om jullie gespreid en op een veilige manier te ontvangen. Deze afspraken zijn voor patiënten zonder tekens van luchtweginfecties. Tijdens het boeken van een afspraak lees je hier nog meer informatie over.
Het maken van een afspraak gaat nog steeds via onze website: www.medibeverlo.be of de mijnonlineagenda-app. Tot nader bericht zijn er geen vrije raadplegingen.

Ben je koortsig? Aan het hoesten? Verkouden? Corona-symptomen? Dan BEL je nog steeds voor een afspraak! Ook dan kunnen we jou op de praktijk verder helpen, maar deze patiënten houden we gescheiden van de rest. Zij worden gezien in de tent in onze binnenpoort.


Met vriendelijke groeten,


Dr. Benoit Gielen
Dr. Linde Rutten
Dr. Denis Gielen